Βράβευση 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου

 Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας σημείωσε μία ακόμα επιτυχία και διάκριση!

Κατά την περσινή δύσκολη και απαιτητική χρονιά της τηλεκπαίδευσης, έχοντας πάντα ως γνώμονα το μέγιστο μαθησιακό όφελος που μπορεί να προκύψει, η Διευθύντρια του σχολείου μας σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό, Αλεβιζάκη Ελένη, που κατά το διδακτικός έτος 2020-2021 είχε αναλάβει το τμήμα Υποδοχής, συμμετείχαν στο πρόγραμμα: “Mosaic:  Ενίσχυση της διαπολιτισμικής ένταξης στα σχολεία, υπό την αιγίδα του Erasmus+”.

Προ ολίγων ημερών, ενημερωθήκαμε ότι το σχολείο μας ήταν ανάμεσα στα 4 σχολεία του νομού που διακρίθηκαν και ακολούθησε η βράβευση μας για την παραπάνω δράση, στην οποία εκπροσώπησε το σχολείο μας η κα Ελευθερία Αλεγκάκη-Πουλιάση εξ αποστάσεως.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο οφείλουμε να πούμε στους μαθητές μας που ως ευαισθητοποιημένοι και αυριανοί ενήλικες επιλέγουν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και την παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους. Η διάκριση και η επιβράβευση παρότι δεν ήταν αυτοσκοπός, επήλθε ως επίρρωση και επισφράγιση της προσπάθειας των μαθητών μας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι η προσπάθεια, ο κόπος και η συμμετοχή πάντα αφήνουν ένα θετικό αποτύπωμα μέσα μας, μα κάποιες φορές επιπλέον μας ανταμείβουν.

Θερμά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια μας κα Ελευθερία
Αλεγκάκη-Πουλιάση
και την εκπαιδευτικό κα Αλεβιζάκη Ελένη, που άδραξαν την ευκαιρία και συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό μα και στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο από άλλες χώρες για τη συμμετοχή τους σε αυτό το πρόγραμμα ενίσχυσης της διαπολιτισμικής ένταξης και μας τίμησαν ως σχολείο, ως κοινωνία και ακούστηκε η κωμόπολή μας σε όλο το νομό του Ηρακλείου με τη διάκριση που κατάφερε!!

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου