Συνεργασία σχολείου-γονεών για εκπαιδευτικά και κτηριακά ζητήματα

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το σχολείο μας επιδιώκει το καλύτερο δυνατό για την εκπαίδευση των μαθητών μας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό, έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του και είναι πρόθυμο να συνεργαστούμε και να συμπράξουμε από κοινού για το καλό των παιδιών. Το σχολείο μας είναι πάντα «ανοικτό» και οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να το συζητήσουμε, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας!

 

Πέραν όμως από το εκπαιδευτικό μας έργο, θα χρειαστούμε τη συνεργασία σας και τη συνδρομή σας και για πιο πρακτικά θέματα, όταν αυτά προκύψουν κατά περιόδους και θα αφορούν σε εργασίες κήπου, καθαριότητας του αύλειου χώρου, συντήρησης του κτηρίου μας, επισκευών, βαψιμάτων κ.λπ. Η συμβολή σας, αν και προαιρετική, είναι αναγκαία και πολύτιμη. Θέλουμε οι μαθητές μας να αγαπάνε το σχολείο και να νιώθουν πάντοτε ασφάλεια, σιγουριά και χαρά μέσα σε αυτό.


Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σχολείο μας ακόμα καλύτερο!! Όποιος θέλει να σταθεί δίπλα μας σε κάθε ανάγκη του σχολείου, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη διευθύντρια κα Αλεγκάκη στα τηλέφωνα:

  • 6946908243
  • 28920 51187

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Δημ. Σχ. Τυμπακίου

Η διευθύντρια,

Ελευθερία Γ. Αλεγκάκη – Πουλιάση